Nieuws

Presentatiemiddag HU

18 januari 2013

Op donderdag 24 januari vindt er een speciale presentatiemiddag plaats in de theaterzaal van Brede School Het Zand. Op deze middag zullen een tweetal projecten van de Hogeschool Utrecht tot een einde komen op een spetterende eindpresentatie.

De studenten van de minor Mediaproducties zijn verdeelt in duo’s. Deze duo’s hebben in opdracht van Stichting Cultuurpromotie Utrecht over verschillende organisaties filmpjes gemaakt. Wij, Cultuur19 zijn één van die organisaties die een filmpje hebben laten produceren over onze jongerencommunity: KLUB19. Deze filmpjes worden vertoond in de theaterzaal van Brede School Het Zand.

Tegelijkertijd is in de Hortus van Brede School Het Zand ook een foto-expositie te zien van studenten van de minor Fotojournalistiek & Beeldredactie. Voor de foto’s zijn vijf verschillende thema’s uitgewerkt, namelijk creativiteit, cultuur, oud& nieuw, natuur en Leidsche Rijn by night. Een selectie van het werk van de studenten is van 22 januari tot en met 25 januari te bewonderen op een speciale expositie. De opening van deze expositie vindt plaats op 22 januari, maar is ook te bezoeken tijdens de presentaties van de filmpjes.

Een unieke gelegenheid dus om deze twee eindpresentaties tegelijkertijd te bewonderen. De presentatiemiddag duurt van 13.00 uur tot 16.30 uur inclusief borrel en vindt plaats in Brede School Het Zand. Pauwoogvlinder 20 in Utrecht.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.jijtrecht.nl. Voor een routebeschrijving kunt u terecht op deze site.

Tot op donderdag 24 januari!

« terug naar het overzicht