Medewerkers

Wie zijn Cultuur19?

foto Remco Tjallinks

Hanno Tomassen is directeur van Cultuur19. Hij geeft de zakelijke en artistieke leiding aan het Cultuur19-team. Hij wil dat iedereen kan proeven van alles wat kunst en cultuur te bieden heeft. Tegelijkertijd beseft hij dat er creatieve keuzes gemaakt moeten worden. Hanno is basgitarist en houdt van het (pop)podium.
Email Hanno

Leonie Langenhuijsen houdt zich bezig met de programmering voor Cultuur19, met name voor kinderen en jongeren. Zeker geen kinderachtige taak in een wijk waar zoveel jonge gezinnen wonen. Leonie houdt zichzelf jong en jeugdig door veel te reizen, festivals te bezoeken en taarten te bakken.
Email Leonie

Claudia van Swelm verzorgt alle publiciteit rondom producties van Cultuur19. Van posters tot persberichten, van flyers tot websites, met vragen over de communicatie van Cultuur19 kun je bij haar terecht. Claudia houdt van drummen en zingen en verdiept zich graag in digitale media en cultuur.
Email Claudia

Ineke Teunissen van Manen is verantwoordelijk voor productie, verhuur en locatiebeheer van de Nomads in Residence en de CultuurCampus. Ze draagt zorg voor de juiste uitvoering van de producties en is op de dag van het evenement het altijd vriendelijke aanspreekpunt voor publiek en organisatoren.
Email Ineke

Laura Slager beheert samen met Ineke de CultuurCampus, regelt het verhuur en zorgt voor de productie van onder andere Zingende Beelden en het CampusFestival. Laura woont ook in Leidsche Rijn en hoopt van de CultuurCampus een bruisende en culturele plek te maken waar de mensen uit de wijk graag binnen willen stappen. Als ze niet op de campus is, gaat Laura graag koffie drinken en (vinyl)platen kopen, daarnaast gaat ze graag naar concerten en  festivals.
Email Laura

Hester Bruinsma is programmacoordinator van Brede School Het Zand. Ze zet zich in voor de programmering van activiteiten waarbij alle 'bewoners' van Brede School Het Zand samenwerken. Dit zijn de twee basisscholen OBS Het Zand, Montessorischool Arcade, Saartje Kinderopvang en Buitenschoolse Opvang, DOENJA Dienstverlening de gemeentelijke diensten Sport en Natuur- en Milieueducatie en natuurlijk Cultuur19. Samen geven zij invulling aan het natuur- en cultuurprofiel van de Brede School.
Email Hester