DANS: Zingende Beelden 2019

zon 12 mei, Máximapark

De nieuwe datum van Zingende Beelden is bekend!

zondag 12 mei 2019

De voorbereidingen voor Zingende Beelden zijn in volle gang. We zijn in gesprek met diverse (dans)groepen, die jullie dit jaar weer gaan verrassen met bijzondere stukken bij de kunstwerken in het park. Nieuw is dat het werk Zonder Titel van Rob Voerman in het noorden van het park deel zal uitmaken van de route.

Het Amadeus Lyceum verbindt zich opnieuw aan Zingende Beelden en net als vorig jaar zullen leerlingen onder leiding van dans- en muziekprofessionals samenwerken aan een zelfgemaakte scène.

In het voorjaar lanceren we de nieuwe website www.zingendebeelden.nl, gemaakt door Eagerly in samenwerking met Albert Hennipman van Huis van Betekenis Nadat De Zaak P zich vorig jaar op een prachtige nieuwe huisstijl voor het evenement kon de website natuurlijk niet achterblijven. We kunnen niet wachten om het resultaat te laten zien. Volg ons op social media voor de laatste updates (via @Cultuur19).

Terugblik Zingende Beelden 2018


Video: Picture Bridge (Charlie Feld)

Geen beeld? Accepteer cookies onderaan deze pagina.

Datum: zondag 12 mei 2019

Tijden: 11.00 - 17.00 (aanvang om 11.00, 13.00 en 15.00 uur)

Locatie: Máximapark (verzamelen halverwege de Uilenboslaan)

Entree: bepaal je eigen entreegeld, achteraf (PIN en contant mogelijk).

Meer info

Share |