CULTURELE ZONDAG: Duik in het Zand

zon 14 januari, Brede School Het Zand

Op zondag 14 januari trapt Cultuur19 traditiegetrouw het nieuwe jaar af met Duik in het Zand in Brede School Het Zand. Een knus binnenfestival voor de koude dagen met een programma voor alle leeftijden.

Op het podium in de Hortus vind je swingende live optredens van Flageolettes en muziek van kinder-DJ’s. Tussen de voorstellingen door krijg je korte voorproefjes van workshops elders in het pand te zien.

Voor de kleintjes is Dreumeland aanwezig. Dreumeland organiseert yoga-, dans- en massagecursussen voor zwangere vrouwen, baby, dreumes, peuter, kleuter en kind. Tijdens de Duik in het Zand kun je meedoen met een leuke proefworkshop.
Dans Atelier 42 is een lokale dansschool uit Leidsche Rijn en brengt een stuk uit Parade Paden (18 januari in Castellum Hoge Woerd). Aansluitend is er een dansworkshop. De nieuwe streetdancegroep van X-Groove Factory is aanwezig voor een spetterend optreden en ook Project Wereldmuziek presenteert zich. Mis ook niet het optreden van het Koor en Orkest Brede school Het Zand onder leiding van Jeroen Schipper.

Meer programma wordt nog bekend gemaakt via deze website en www.bredeschoolhetzand.nl.

Duik in het Zand is een initiatief van Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening en vindt van 13.00 tot 17.00 uur plaats in Brede  School het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht). Entree en deelname is gratis.

 

Datum: 14 jan 2018

Tijden: 13.00-17.00 uur

Locatie: Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht)

Entree: gratis

Share |