Dit is een agendaitem uit ons archief. Kijk voor actuele items in de uitagenda

VAKANTIE: In Je Makie (8-12 jaar)

woe 16 augustus, CultuurCampus

Tijdens In Je Makie ben jij de kunstenaar. Samen met drie professionele kunstenaars ga je drie dagen aan de slag om iets te maken rondom het thema Beestenboel. Wordt het een liedje of een beeld, een animatie of misschien wel een kleine voorstelling: jij bepaalt het.

Bij lekker weer trekken we erop uit en strijken we neer bij ons atelier Nomads in Residence waar we lekker buiten kunnen werken. Cultuur19 heeft drie experts uitgenodigd op het gebied van theater, beeldende kunst en muziek. Ervaring is niet nodig en kiezen hoeft niet: je pikt van alles iets mee. Natuurlijk is er ook veel tijd voor gezelligheid. En op 27 aug wordt jouw werk tentoongesteld op het Leidsche Rijn Festival.

Even voorstellen: de kunstenaars!

Chantal de Wolde is een echte bouwer. Samen met haar creëer je een kleurrijke, nieuwe fantasiewereld waar je echt doorheen kan lopen.

Sebastiaan Brussee is dol op muziek en een vrolijke frans. Spelenderwijs en op verschillende manieren ga je samen muziek maken.

Marrit Bausch is theatermaker met als motto ‘zoeken is het nieuwe vinden’. Met haar ga je op ontdekkingstocht en maak je een performance vol beweging en spel.

Data: 16-18 augustus

Tijden: 9.00 - 17.00 uur

Locatie: CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten)

Leeftijd: 8-12 jaar (vanaf aankomend schooljaar in groep 5)

Deelname: 150 euro (75 euro met U-pas) voor drie dagen. Een of twee dagen deelnemen is niet mogelijk.

LET OP: NOG MAAR ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR

Aanmelden via het online kaartverkoopsysteem. U ontvangt een e-ticket per kind.

Inbegrepen: lunch, drinken en tussendoortjes. Allergieën kunt u aangeven op het aanmeldformulier, dat we u sturen na ontvangst van de betaling. Deelname is pas definitief na ontvangst van het aanmeldformulier. U ontvangt een week van tevoren alle benodigde informatie.

Betaling van de deelnamekosten betekent dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden. Download Algemene Voorwaarden.

 

Share |