Dit is een agendaitem uit ons archief. Kijk voor actuele items in de uitagenda

LEIDSCHE RIJN FESTIVAL: Op Volle Touren

zon 5 juli, Amaliapark

Leidsche Rijn Festival 2015: Op Volle Touren!

Hét cultuurfestival voor kinderen van de Nieuwe Stad sluit dit jaar aan bij de Grand Départ! Voor deze bijzondere gelegenheid verhuist het festival van het Máximapark naar het Amaliapark, direct aan de rennersroute.

Het Leidsche Rijn Festival is begonnen als straatfeest van de eerste bewoners van de Vinexwijk en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wijk en de stad. Elk jaar brengt organisator Cultuur19 een prikkelend programma met theater, muziek en workshops voor kinderen vanaf 2  jaar.

Houd voor het programma de website www.leidscherijnfestival.nl in de gaten.

Datum: 5 juli 2015

Tijden: 10.00 - 17.00 uur

Locatie: Amaliapark (naast busbaan Parkwijk)

Entree: gratis

Leeftijd: vanaf 2 tot 12 jaar

Share |