Dit is een agendaitem uit ons archief. Kijk voor actuele items in de uitagenda

KINDERTHEATERWEEK: De Wenteltoren - Theatergroep Knars

woe 25 februari, Theater Het Zand

De Wenteltoren - Theatergroep Knars

In de Wenteltoren wonen zes eigenaardige types. Ze horen, zien en denken van alles over elkaar, maar praten doen ze niet veel. Zonder het te weten helpen ze elkaar en werken ze elkaar tegen. De warme pizzaoven van de onderbuurman droogt de was bij de bovenbuurvrouw en haar waslijn trekt continu de stoel van de achterbuurman omver. En dan op een nacht gebeurt er iets wonderlijks.

De Wenteltoren is een magische en beeldende poppentheatervoorstelling vol absurde situaties. Over de verwachtingen van mensen en het vermogen om met elkaar samen te werken.

Datum: 25 februari

Tijd: 15.00, kassa open om 14.30

Locatie: Theater Het Zand, Pauwoogvlinder 20

Prijs:  €8,50

Leeftijd: 5+

Kaarten koopt u online in de voorverkoop of 30 minuten voor aanvang aan de deur. Houdt u er rekening mee dat er aan de deur niet gepind kan worden. Indien u vragen heeft over de online kaartverkoop kunt u bellen met 030-6703122.
Wij adviseren u vooraf online kaartjes te kopen om verzekerd te zijn van plaatsen.

Share |