Dit is een agendaitem uit ons archief. Kijk voor actuele items in de uitagenda

BIOSCOOP HET ZAND: Jets – De Vliegende Helden

zon 5 januari, Theater Het Zand

Het luchtruim heeft een echte held nodig! Gedurfde manoeuvres, spannende actie en nieuwe eerlijke lieve vrienden. “Jets – De Vliegende Helden” is een geweldige animatiefilm dat plezier voor jong en oud garandeert en laat zien hoe belangrijk het is dat je in jezelf gelooft. Dan worden namelijk echte helden geboren!

De droom van het jonge vliegtuigje Maverick (Ralf Mackenbach) is om de grote winnaar te worden van een vliegcompetitie. Wanneer hij de eigenzinnige Falcon (Johnny Kraaijkamp jr) ontmoet, lijkt zijn doel binnen handbereik te zijn. Falcon neemt de enthousiaste Maverick mee om op een verlaten luchthaven te gaan trainen bij de Veteraan (Peter van Gucht), een grote vliegheld van vroeger. Maar als Maverick verliefd wordt op de charmante Lightning (Liza Sips) en daardoor zijn training verwaarloost, raakt hij het vertrouwen van de Veteraan kwijt. Wat hij niet weet is dat Lightning werkt voor de grote favoriet, Iceman (Jelle Cleymans), om Maverick uit te schakelen voor de wedstrijd.

Maverick geeft gelukkig niet op en gaat in zijn eentje een gevaarlijke en supergave vliegmanoeuvre oefenen. Maar de Veteraan weet dat Maverick het niet alleen kan en er gevaren op de loer liggen…

Voor een optimale beleving van de website, dient u cookies te accepteren, om zo bijvoorbeeld filmpjes te kunnen afspelen en de twitterfeed te kunnen zien.

U wordt doorgelinkt naar FestivalTickets.nl

Datum: zondag 5 januari 2014

Tijd: 13:00, kassa open 12:30

Locatie: Theater Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Leidsche Rijn)

Prijs: € 4,-

Leeftijd: alle leeftijden

Kaarten koopt u online in de voorverkoop of 30 minuten voor aanvang aan de deur. Houdt u er rekening mee dat er aan de deur niet gepind kan worden. Indien u vragen heeft over de online kaartverkoop kunt u bellen met 030-6703122.
Wij adviseren u vooraf online kaartjes te kopen om verzekerd te zijn van plaatsen.

Share |